My very first post here

Post test messages, annouce your arrival on our scene, or just say "Hi"

Moderator: The Moderating Team

Post Reply
User avatar
SCVgirlfriend
New Recruit
New Recruit
Posts: 4
Joined: Sun Jul 25, 2004 6:05 pm
Location: Tucson, AZ

My very first post here

Post by SCVgirlfriend » Sun Jul 25, 2004 6:07 pm

Hey all,
This is my very 1st post, it's like my comming out to this site... so cute! So hi!

User avatar
Bandmaster
Director
Director
Posts: 657
Joined: Wed May 29, 2002 6:13 pm
Location: Upland, CA
Contact:

Welcome!!!!!!

Post by Bandmaster » Tue Jul 27, 2004 9:59 pm

Welcome to our world! Go SCV!!!!! :wav:
Dave Schaafsma
The Sound Machine

User avatar
theperformance
New Recruit
New Recruit
Posts: 4
Joined: Sun Apr 13, 2003 12:54 pm
Contact:

testing my avatar

Post by theperformance » Thu Jul 29, 2004 7:12 pm

I just added an avatar and I don't think it is working... What can I do to fix it. It is a picture of a painting I did! It is off of my computer. Help me out if you can...

Hey, SCVgirlfriend... what years did your partner march SCV? Just curious... :roll:

~theperformance

User avatar
Bandmaster
Director
Director
Posts: 657
Joined: Wed May 29, 2002 6:13 pm
Location: Upland, CA
Contact:

Re: oops!

Post by Bandmaster » Thu Jul 29, 2004 11:36 pm

theperformance wrote:I just added an avatar and I don't think it is working... What can I do to fix it. It is a picture of a painting I did! It is off of my computer. Help me out if you can...

Hey, SCVgirlfriend... what years did your partner march SCV? Just curious... :roll:

~theperformance
OK, I found the problem. When I moved the website a couple of weeks ago I forgot to give read/write permission the the Avatar folder. Therefore, when you tried to upload your avatar the server would not allow the file to be added to the floder from an outside source (your computer). It is fixed now so please try again.
Dave Schaafsma
The Sound Machine

Post Reply